General

Hoe vind je de beste leveranciers in China?

Het gebied van e-commerce is een van de beste sectoren van de activiteit om geld te verdienen in een tijd van wereldwijde gezondheidscrisis. Dit is een van de redenen voor dit artikel de automotivecampusnl com. We leggen uit hoe je zoeken naar de beste leveranciers in China om je online winkel te starten. In feite zijn er verschillende manieren om te zoeken naar Chinese leveranciers. Een van de gemakkelijkste manieren om ze te vinden is om websites te gebruiken. Naast de beste sites om online betrouwbare leveranciers te vinden.

Alibaba

Het is een groot e-commerce bedrijf dropshipping livraison rapide in China. Naast leveranciers vindt u een breed scala aan producten. Ook Alibaba biedt verschillende manieren om te controleren of de leveranciers die u kiest zijn echt betrouwbaar of niet.

Het profiel van elke leverancier kan immers door klanten worden geëvalueerd en geaccrediteerd. Echter, je moet altijd voorzichtig zijn bij het proberen om de juiste vragen te stellen en het controleren van referenties en meningen van klanten.

Wereldwijde bronnen

Dit is een website gevestigd in Hong Kong waar er veel Chinese leveranciers. Global Sources heeft meer dan 1,5 miljoen internationale kopers. Ook, het geeft een breed scala aan verschillende sector producten.

Bovendien biedt het elk type productvrachtcalculators enerzijds en nuttige marge aan de andere kant. Net als Alibaba heeft deze website zijn eigen verificatiesysteem. Global Sources biedt u de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met leveranciers uit de lijst met producten die het aanbiedt.

Lees ook: Peugeot 3008 GPS: een onmisbaar assistent

Made-In-China

Met deze website, u gemakkelijk een leverancier in China vinden aangezien het een reusachtige online markt is. Om dit te doen, moet u gewoon gebruik maken van de zoek-en filterfuncties. Je ook een advertentie plaatsen waarin je specifieke behoeften worden beschreven.

Dit platform biedt ook een service waarmee u leveranciers controleren. Op deze manier u uw handel veiligstellen. Daarnaast vergemakkelijkt het online ontmoetingen tussen kopers en leveranciers.

DHgate (DHgate)

Over het algemeen biedt DHgate meer dan 30 miljoen soorten producten aan op haar website. Daarnaast bedient het wereldwijd meer dan 26 miljoen kopers. Via de DHgate website u gratis Chinese leveranciers vinden. Ook u ook deelnemen aan de VIP-ruimte van DHgate, die extra functies biedt, zoals een gespecialiseerde accountmanager bijvoorbeeld.

De documenten die u nodig hebt bij het zoeken naar een leverancier

Een van de beste manieren om uw leveranciers te verifiëren is om hen te vragen om juridische en fiscale documenten waaruit blijkt dat ze legitieme handelaren bedrijven: certificaten van naleving, bedrijfsregistratie, octrooien, operationele licenties, intellectuele eigendom licenties …